locatie

Locatie met historie
Als je kunt kiezen tussen wonen in een buitenwijk, een appartementencomplex aan de rand van de stad óf een iconisch pand op een levendige plek in het centrum, wat kies je dan? Is jouw antwoord volmondig ‘Iconisch pand!’, dan is Post Breda echt iets voor jou. 

Karakter, historie, robuustheid, charme. Post Breda heeft het allemaal. Dit voormalige postkantoor aan de Oude Vest is al sinds de bouw van het eerste deel, in 1950, een waar icoon in de stad. En een icoon zal het ook in de toekomst blijven. Vanaf nu echter in aangepaste vorm en met een nieuwe bestemming: wonen. 

Hier, op deze unieke plek aan de poort van het centrum, wordt ‘Post Breda’ een fantastische plek om te wonen. Zodra je jouw ruime appartement verlaat en de deur van dit robuuste, karakteristieke pand uitstapt, sta je meteen midden in een bruisende wereld. Op de begane grond van Post Breda komen namelijk winkels, kantoren en horecagelegenheden. Zo ontstaat er, in combinatie met de Houtmarktpassage, een geheel nieuw winkelgebied, recht onder jouw appartement. Het zorgt ervoor dat je echt in een sfeervol en levendig gebied woont, te midden van centrum van Breda. Wie wil dat nou niet?