We zijn gestart met de verkoop. Dus aarzel niet langer en neem contact op met één van onze makelaars.

Menu
De woonspot van Breda

Wonen in POST

Als je kunt kiezen tussen wonen in een buitenwijk, een appartementencomplex aan de rand van de stad óf een iconisch pand op een levendige plek in het centrum, wat kies je dan? Is jouw antwoord volmondig ‘Iconisch pand!’, dan is Post Breda echt iets voor jou.

Karakter, historie, robuustheid, charme. Post Breda heeft het allemaal. Dit voormalige postkantoor aan de Oude Vest is al sinds de bouw van het eerste deel, in 1950, een waar icoon in de stad. En een icoon zal het ook in de toekomst blijven. Vanaf nu echter in aangepaste vorm en met een nieuwe bestemming: wonen.

Hier, op deze unieke plek aan de poort van het centrum, wordt ‘Post Breda’ een fantastische plek om te wonen. Zodra je jouw ruime appartement verlaat en de deur van dit robuuste, karakteristieke pand uitstapt, sta je meteen midden in een bruisende wereld. Op de begane grond van Post Breda komen namelijk winkels, kantoren en horecagelegenheden. Zo ontstaat er, in combinatie met de Houtmarktpassage, een geheel nieuw winkelgebied, recht onder jouw appartement. Het zorgt ervoor dat je echt in een sfeervol en levendig gebied woont, te midden van centrum van Breda. Wie wil dat nou niet?

hoek Oude Vest - Kerkstraat

Transformatie appartementen

Er zijn 32 appartementen in het bestaande gebouw aan de Oude Vest en Keizerstraat. Deze appartementen met klinkende namen als Kerkzicht (19 appartementen), Keizer (12 appartementen) en De Uitkijk (penthouse) zijn allen bijzonder. Geen enkele woning is hetzelfde en er zijn veel historische details behouden. Type Kerkzicht bestaat uit 19 unieke appartementen waarvan er 4 worden uitgevoerd als maisonnette: 2 eigen woonlagen met dakterras! Geniet elke dag van het prachtige uitzicht op de Grote Kerk.

Alle woningen liggen aan de Oude Vest en kijken uit over hartje Breda. De appartementen liggen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Ben je op zoek naar een woning zoals geen ander heeft, kijk dan snel welk appartement je het meest aanspreekt.

Type Kerkzicht

Binnen het type Kerkzicht zijn er 2- en 3-kamerappartementen. Kenmerkend voor al deze woningen zijn de hoge plafonds, de grote raampartijen met nieuwe kozijnen en het uitzicht over de stad.

Bekijk 360-tour

Type Keizer

De appartementen van type Keizer zijn te verdelen in 2-kamerappartementen op de 2e en 3e verdieping, of 3-kamerappartementen met 2 verdiepingen. Allen zijn voorzien van een buitenruimte die uitkijkt op de prachtige binnentuin en/of op de stad. Uniek zijn daarnaast de hoge plafonds.

Bekijk 360-tour

Nieuwbouw appartementen

Aan de zijde van de Kerkstraat en Akkerstraat verrijzen 63 nieuwbouwappartementen. Deze bestaan uit de typen Akker (19 appartementen), Hof (16 appartementen), Hout (8 appartementen), Kroon (16 appartementen) en Toren (4 appartementen). Alle woningen zijn comfortabel en ruim. Is het appartement met dakterras iets voor jou? Kijk je graag uit over de binnentuin of is een derde slaapkamer essentieel?

Type Akker bestaat uit 19 appartementen met een grote diversiteit aan indeling en ruimte. De appartement bevinden zich op de 1e, 2e 3e en 4e verdieping en liggen allemaal aan de Akkerstraat. Vanuit deze appartement geniet je van vrij en weids uitzicht op het zuiden van Breda, waaronder de Lange Stallen en de Mezz. Hier geniet je vanaf je balkon op het zuiden optimaal van de zon.

Type Akker

De appartementen met type Akker hebben allen een zonnige buitenruimte op het zuiden of westen en bevinden zich op verdieping 1, 2, 3 of 4. Met 2, 3 of 4 kamers, een fijne badkamer en functionele indeling zullen deze appartementen jong en oud aanspreken.

Bekijk 360-tour

Type Hof

Hou je van uitzicht op groen, dan zit je goed met de appartementen type Hof. Deze functioneel ingedeelde appartementen hebben het balkon gericht op de binnentuin. Er zijn variaties in 2- en 3-kamerappartementen, allen voorzien van een separate badkamer en toilet.

Type Hout

Met het balkon op het westen geniet je ook in de avond nog lang van de zon. De appartementen type Hout zijn functioneel ingedeeld, zodat je veel ruimte hebt om het naar je smaak in te richten. De appartementen bevinden zich op de 3e en 4e verdieping.

Type Kroon

Hou je van veel licht, groen en uitzicht op de stad? Bekijk dan de mogelijkheden van type Kroon op pagina 72. Deze ruime 3 en 4-kamerappartementen zijn voorzien van uniek groen en hebben allen een dakterras of balkon met uitzicht op de stad. De ligging op het zuiden of westen garandeert je vele zonnige dagen.

Bekijk 360-tour

Type Toren

Wonen in type Toren betekent wonen in de nieuwbouwtoren op een volledige privéverdieping, gelegen op de 7e, 8e, 9e of 10e verdieping. Met 4 kamers en 2 badkamers heb je alle ruimte voor gasten. Tot laat in de avond geniet je van de zon op het royale balkon.

Bekijk 360-tour

Dit is een project van